2/26: Summer breeze

Kui ma oma sünnipäevakinkide idee sõpradele välja pakkusin, valdas mind poolest päevast hetkeline paanika – millega ma nüüd hakkama sain..?
Aga siis kohe asendus see mõte uutega – ma ju tahan kätt harjutada. Ära põe! Korja kogemusi!
Kui Marega pildistamas käisime, siis sessiooni lõpus autosse istudes jooksis mul korraks juhe kokku – kas tõesti me pildistasime ainult tund aega? Kahes erinevas kohas? Vahepeal autoga ringi sõites? Ma olin nii uhke – töö kiire ja korralik 🙂
Ja kuna see esimene vasikas nii ladusalt läks, oli mul järgmisteks pildistamisteks pinge maas.

Veelkord aitäh Marele!

When I first posted my birthday gifts idea to my friends on Facebook, I was scared as hell. What have I done? But then I realized, that this is something I have to do! I have to practice!
After we had finished our photoshoot with Mare and I looked at the clock, I couldn’t belive my eyes – it only took and hour. And we went to two different locations? What can I say, job well done. I was proud of myself and ready to take on other shoots!

2 thoughts on “2/26: Summer breeze

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga