30in1 and some chit chat

As promised…
Mõni postitus tagasi mainisin suurt soovi ühel ilusal päeval korjan kokku 30 pilti, mis haakuvad oktoobris toimunud pildistamise väljakutse teemadega. Kõik mu piltide varamust ja üldse mitte uued 🙂
Kuna ma alles nüüd seda postitust siin kirjutades, hakkan neid pilte välja valima, siis mine tea, ehk satub ka mõni väljakutses esitatud pilt ka siia. Tõenäoliselt 😛
Aga enne veel üks natukene random jutupuhang.
Mul on mingi tõsine identiteedikriis. Selles suhtes, et vastavalt tujule, kirjutan ma blogi kas eesti või inglise keeles. Ideaalis peaks olema vist üks või teine või mõlemad, aga mitte niimoodi skisofreeniliselt pilla palla. No ma ei tea. Kumb siis?
Lihtne lähenemine oleks see, et noh, vaata, kes su blogi jälgivad ja kommenteerivad ja otsusta selle järgi. Eks ole? Aga, funny story – mu blogil on ainult 1 ametlik jälgija (tervitused Jaanikale).KUID,
vaatamisi on seinast seina. Numbrid, mis pajatavad lugusid sellest, kus maailma paigust ja kui palju inimesi mu pesakest vaatamas käivad, selgub et.. Maailm on kirju. Nimelt on vaatamisi ühe postituse kohta keskmiselt 200 ning need on maailma eripaigust. Ma tean täpselt, millisest arvutist tulevad mu nn Saksamaa klikid (tervitused Tuulile 😛 ), ma aiman mõnda USA klikki, aga siis on veel terve armee klikke sõna otseses mõttes igast maailma nurgast ja keskelt ka.
Mai või.. 🙂
Ma tunnen ennast üldiselt inglise keeles kirjutades mugavalt ja kasutan võimalust sõnavara arendada, samas ma tahan ka kodumaist nooti kõrgel hoida.
Welp..
Ja kuna me juba korra selle teema juures oleme, siis et ma natukene rohkem teaksin kes-kus-mis – blogi vasakul serval asetseb üks armas sinine nupp “join this site” – klikka seal ja oleme sõbrad edasi 🙂

Ja nüüd siis piltide juurde!

1. Black & White Self Portrait

2. Candlelight

Jep, ikka lemmik 🙂

3. Close Up

4. Clouds

5. Your Favorite Colour

6. From Distance

7. Bad habit

8. Morning

9. Books

10. Something Sweet

11. Your Choice Of Topic

12. Pattern

13. Glow

14. From Low Angle

15. City Lights

16. Eyes

17. Childhood Memory

18. Love

19. Reflection

20. From High Angle

21. Animal

22. Guilty Pleasure

23. Black & White Landscape

24. So Cold

25. In Motion

26. Sexy

27. Fresh

28. Paper

29. Your Emotion Today

30. Your choice of Topic

Musjonks!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga