Fairy Magic: Bog Fairy (part 1)

Hei!!
Kirjutasin Facebookis, et mul oli väike tõrge. Tõrke nimeks oli rahulolematus.
Nimelt, see viimatine blogipostitus mu kaunist rabahaldjast, ei andnud mulle kuidagi rahu. Siis ma istusin ja mõtlesin, et mis see nüüd siis lahti on. Ning sain siis lõpuks aru, et ma kiirustasin nende piltide töötlemisega ülearu palju. Kuna nende haldjate ja maskide ja muude tulevaste postituste teemad on minu enda isiklik nägemus ja plaan ja mõte ja kompositsioon ja… Noh.. Minu väike ideebeebi, siis ma peaksin neile pühendama täpselt selle aja, mis vaja on.
Viimase sessiooniga lasin ma aga pähe selle kuripaha mõte, mis sundis mind kiirustama ja mitte üldse süvenema sellesse, kuidas ja mismoodi ma neid pilte ette kujutasin.
Loomulikult, kui tegemist on tellimustööga, siis on kiirus sama tähtis kui kvaliteet. Aga kui tegu on minu enda loominguga, siis pean ma lubama endal keskenduda ja mitte kiirustama.
Et mu hing veidigi rahu saaks, lükkasin eelmise postituse peitu ja panen nüüd väljanäitusele üles uuesti töödeldud pildid.
Peatselt tulemas ka teine osa sellest samast Rabahaldja sessioonist 🙂
Olge muhedad!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga