Lynxes (Part 2)

Mina nüüd vabandan kümme korda. (Lugemine läheb raskeks muidu, kui rohkem vabandan..)
Seoses koolis käimise ja koolitööde ja numbrite ja tabelite ja kõige muuga, millest paari kuu pärast juttu teen, läks see postitus aeg-ajalt meelest ära. Ja kui isegi päevasel ajal meeles oli, siis õhtuks ajas pea ainult tossu välja ja koos sellega ka ilmselt selle tähtsa osa mälust 🙂

Aga siin nad nüüd on. Ma mingitel hetkedel ikka veel ei usu, et see nüüd tõesti tehtud sai.
Mõned päevad enne seda, kui Mare minu poole pöördus, olin ma jõudnud Kärdile ja Reelile ja Tõnisele seletada just, et pulmapildistamist ma küll veel teha ei julge. Sel hetkel kui Mare küsima tuli (ja ma küll natukene mõtlemisaega võtsin), teadsin ma, et ka minu vastus on jah.

Ühel hetkel leian ma aja, et sellest päevast enda seisukohalt ehk veidi pikemalt pajatada, kuid praegu vaadake neid pilte ja laske see armastus ja rõõm endale ligi 🙂

Klika pildil ja album avaneb 🙂

MKP 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga