Me, Myself and I

Enne maale minekut, hõljus mu pisikeses peas mõte, et kuna poisid tahavad nagunii laupäeval kalale minna, siis äkki võtaks mina end kokku ja läheks pildistama. Veel reede õhtul olin ma oma plaanis täiesti kindel. Isegi laupäeva hommikul pakkisin veel vajalikud asjad autosse, kuid siis mingil hetkel polnud ma enam üldse kindel. Mõtlesin juba, et ah, mis ma ikka. Pole mõtet ju selle paari pildi pärast ennast üles lüüa ja kuskil suvalises kohas tõmmelda. (As per usual, mu mõistus on hiilgav kui kartma lööb) Võtsin end aga siis ikkagi kokku ja viisin plaani ellu. Ja nagu eelmistest postitustest näha oli, siis tuli lausa selline hoog sisse, et üks ekspromt pildistamine sai ka veel tehtud ja sinna kõige vahele veidi lilli ja loodust kah. 🙂
Noh… Ja kes see teine ikka kokkuvõttes pildistab, kui ise ei pildista. Eriti kui arvestada, et mul asjadest mingi oma nägemus ja kõik nurgad ei ole veel kõige ilusamad (iseenda silmale). 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga