Note to myself – keep making notes

Sai täna 6h mööda Pärnut ringi joostud ja tapeeti otsitud… Ja värvi… Ja uut kalendermärkmikut.. Ja jõuluehteid.. Ja blogi märkmikut.. Ja kõik need asjad ma ka leidsin 🙂
Viimasel ajal jookseb mul tuhat mõtet peast läbi seoses blogiga – postitused asjadest, mis juba tehtud on ja näitamist ootavad ning ideed, mida põnevat võiks blogi jaoks teha. Kuna ma viimasel ajal olen lõputu udupea ja asjade üles märkmine on kohustuslik. Ja et kõik blogiga seotu oleks mõnusalt ühes kohas, asusin märkmiku jahile. 
Mina ja märkmikud on üks hull teema. Mul on peas valmis mõeldud mingi kontseptsioon (kehtib ka tapeetide ja kujunduselementide jne jne jne pihta), mida ma ühelt märkmikult ootan (ka kalendermärkmikult), siis on tavaliselt võimatu seda õiget leida. 
Täna aga leidsin nii kalendermärkmiku, kui blogi märkmiku ilma suurema nututa 🙂 That’s a first 😀
Istusin siis tugitoolis ja tegin esimesi tähtsaid märkmeid, kui ühel hetkel meenus üks pilt, mille võiks märkmiku kaanele joonistada. Mõeldud-tehtud-lõigatud-kleebitud ja pildistatud 🙂
Lisaks eemaldasin orginaal järjehoidja paela ja asendasin selle uue, punase ja valgete täppidega (imestab veel keegi?) lindiga ja voila…
Siin ta on – minu nunnu 🙂
Pluss sain oma uut välgu hajutit katsetada – mulle ta meeldib 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga